GDPR

Vi skyddar dina personuppgifter. Det är viktigt för oss på GlasAkuten AB att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Personuppgifter är information som kan användas för att identifiera en enskild person, tex. namn och kontaktuppgifter.

Vi på GlasAkuten skyddar alltid dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter efter gällande GDPR regler och interna rutiner och riktlinjer. GlasAkuten säljer aldrig dina kontaktuppgifter till andra företag.

Vi sparar enbart nödvändig information via datorbas och arbetsorder för att kunna utföra de tjänster vi erbjuder våra kunder. Inga personuppgifter används för marknadsföringssyfte eller vidare försäljning av kontaktuppgifter.

Vi på GlasAkuten AB sparar era kontaktuppgifter i pappersform enligt gällande lag, 7 år + innevarande år.

Vid datorintrång eller inbrott där personuppgifter kan ha exponerats meddelas ni inom 72 timmar från att den personuppgiftsansvarige får vetskap om incidenten.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna oss om ni vill veta mer, och framförallt om ni känner någon osäkerhet i hur vi hanterar era uppgifter. Vid frågor maila oss på: info@glasakuten.se